Ansiktsbehandlingar

Jag gör en ansiktsbehandling som passar för just dig och din hy men nedan har du olika alternativ att kika på. Om du önskar en behandling med ett lägre pris anpassas även det. Ring då för en tidsbokning. Jag bjuder alltid på det där lilla extra.

 1. ClinicCare - PURE Exclusive

AnsiktsbehandlingarPurebehandlingen fokuserar på en hud som är känslig ev.oren hy och tenderar till att lätt få akne, behandlingen ger mycket lugnande effekter och adderar vid sidan av HYAL+ även mängder med antioxidanter för att ge skydd till huden.

Den här exklusiva behandlingen med Cliniccare kommer att ge din hud en ny känsla och lyster. Det är starkt rekommenderat att du fortsätter din behandling i hemmet efter den här behandlingen med en hudvårdsrutin innehållande Cliniccare EGF Extra Anti Inflammation.

Rengöring: Med Cliniccares unika formula får du uppleva en rengöring där din hud får en balanserad och mycket skonsam behandling.
Peeling: Efter rengöringen ges du en helt unik peeling behandling där vi i kombination med den patenterade Enzym peelingen från Cliniccare helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att föra din hud mottaglig för vidare behandling samt en AHA-EGF som är en helt unik formula med en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling kommer din hud få en ny vitalitet och styrka.

Empress ultraljuds beh.: för att exfoliera och massera huden. "skjuter" bort orenheter från den friska hyn och porerna. (Reducerar acne och pormaskar)

Återfuktning och vårdande mask: Efter peelingen lägger vi en lugnande ansiktsmask speciellt utvecklad för att ge intensiv lättnad, föryngring och återfuktning till en orolig hud. Den ger en lugnande känsla till huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra och Niacinamid, ges möjligt att få långvariga lugnande effekter till en känslig hud.

Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra återfuktande ansiktsmasker så kan även den mest inflammerade huden använda den utan att behöva oroa sig för försämring.

I denna behandling erbjuds även Jontofores+-. Denna process stramar upp huden, ökar blodcirkulationen, minskar åldersfläckar och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Används för att slussa in medicin eller andra ämnen (såsom vitaminer, hyaluron) i huden. Lämpar sig för alla hudtyper.

BodyCares pris: 790 kr

Cliniccare EGF Extra Anti Inflammation

ClinicareCliniccare EGF Extra Anti Inflammation. En hemvårdsprodukt som vid sidan av att återfukta och ge näring och anti-oxidanter till huden även arbetar effektivt för med hjälp av några av följande aktiva ingredienser bidra till att skapa en mer balanserad hudstatus.

Centella Asiatica– påskyndar läkningen av skadad vävnad och stimulerar läkning samt minskar ärrvävnad. Portulaca Oleracea Extract – En anti-inflammatorisk tillsats som lugnar irriterad hud. Houttunya Cordata Extract – Avgiftande extrakt med antivirala och antibakteriella egenskaper

Med naturliga extrakt och det senaste inom modern forskning erbjuder Cliniccare resultatinriktade och effektiva behandlingar.

Hyal

* HYAL+ innebär att du under den här behandlingen kommar att behandlas med hudvårdsprodukter som innehåller en lågmolekylär hyaluronsyra som i forsknings studier visat sig erbjuda en överlägsen förmåga att penetrera ned i huden.

2.ClinicCare - REFRESH/TIGHT Exclusive

 

REFRESH/TIGHT behandlingen är för alla hudtyper. Med fokus på hudföryngring och lifting kommer den här behandlingen att aktivera nya friska hudceller. Behandlingen ger mycket lugnande effekter och adderar vid sidan av HYAL+ även mängder med antioxidanter för att ge skydd till huden..

Den här exklusiva behandlingen med Cliniccare kommer att ge din hud en ny spänst och lyster. det är rekommenderat att du fortsätter din behandling i hemmet efter denna behandling med en hudvårdsrutin innehållande Cliniccare EGF Extra Skin Rejuvination. 

Rengöring: Med Cliniccares unika formula får du uppleva en rengöring där din hud får en balanserad och mycket skonsam behandling.

Peeling: Efter rengöringen ges du en helt unik peeling behandling där vi i kombination med den patenterade Enzym peelingen från Cliniccare helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att föra din hud mottaglig för vidare behandling samt en AHA-EGF som är en helt unik formula med en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling kommer din hud få en ny vitalitet och styrka. För att höja den allmäna kvalitén i din hud och stimulera tillväxt av Kollagen.

Återfuktning och vårdande: Efter peelingen och AHA droppar lägger vi en lugnande , vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiva anti-rynk och lyftande effekt. Levererar direkt en lugnande anti-aging aktiva ämnen till huden. Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjlighet att få långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekter.

För förstärkt resultat ingår Jontofores+-. (ultraljudsbehandling)Denna process stramar upp huden, ökar blodcirkulationen, minskar åldersfläckar och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Används för att slussa in medicin eller andra ämnen (såsom vitaminer, hyaluron) i huden. Lämpar sig för alla hudtyper.

BodyCares pris: 790 kr

Med naturliga extrakt och det senaste inom modern forskning erbjuder Cliniccare resultatinriktade och effektiva behandlingar.

Hyal

* HYAL+ innebär att du under den här behandlingen kommar att behandlas med hudvårdsprodukter som innehåller en lågmolekylär hyaluronsyra och som i forsknings studier visat sig erbjuda en överlägsen förmåga att penetrera ned i huden.

3. ClinicCare - GLOW Exclusive

GlowGLOW är för dig med hyper pigmenterad hud. Behandlingen fokuserar på att ge huden en jämn hudton och lyster. Behandlingen ger mycket lugnande effekter och adderar vid sidan av HYAL+ även mängder med antioxidanter för att ge skydd till huden..

Den här exklusiva behandlingen med Cliniccare kommer att ge din hud en härlig jämn hudton. Med denna behandling så rekommenderas även fler besök och att du i mellantiden fortsätter din behandling i hemmet med en hudvårdsrutin innehållande Cliniccare EGF Extra Anti Pigmentation. Vid svårare pigmenteringar och förbättrat resultat rekommenderas även 3 - 4 behandlingar med Microneedling.

Rengöring Med Cliniccares unika formula får du uppleva en rengöring där din hud får en balanserad och mycket skonsam behandling.
Peeling Efter rengöringen ges du en helt unik peeling behandling där vi i kombination med den patenterade Enzym peelingen från Cliniccare helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att föra din hud mottaglig för vidare behandling samt en AHA-EGF som är en helt unik formula med en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling kommer din hud få en ny vitalitet och styrka.

För förstärkt resultat ingår Jontofores+-. (ultraljudsbehandling) Denna process stramar upp huden, ökar blodcirkulationen, minskar åldersfläckar och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Används för att slussa in medicin eller andra ämnen (såsom vitaminer, hyaluron) i huden. Lämpar sig för alla hudtyper.

Återfuktning och vårdande Efter peelingen lägger vi en Lugnande och föryngrande anti-pigmenterande ansiktsmask med en intensiv anti-rynk effekt. Den levererar en lugnande anti-pigmentering och anti-rynk effekt på huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra, Argireline, Arbutin och Morus Alba Bark Extract, ges möjlighet att få långvariga anti-pigmenterings och anti-rynk effekter. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra fuktgivande ansiktsmasker kan även den mest pigmenterade eller känsliga hud använda den utan att behöva oroa sig för att försämra en redan problematisk hud.

BodyCares pris: 790 kr

Med naturliga extrakt och det senaste inom modern forskning erbjuder Cliniccare resultatinriktade och effektiva behandlingar.

Hyal

* HYAL+ innebär att du under den här behandlingen kommar att behandlas med hudvårdsprodukter som innehåller en lågmolekylär hyaluronsyra som i forsknings studier visat sig erbjuda en överlägsen förmåga att penetrera ned i huden.