Moroccanoil

Underbara produkter och kroppsoljor finns nu hos BodyCare.                    

Jag säljer hela serien från BodyLine.                              

En stor favorit är Dry Body Oil -en silkeslen känsla och en ljuvlig doft.  

Passar lika bra för mannen som kvinnan.       

Kom in till BodyCare och prova produkterna.

Jättefina presenter.

Mycket dryga och finns i scrub ,bodylotion, oljor, tvålar, solskydd  mm mm

 Välkommen in !

 

 

 

 Här är några exempel på favoriter:                                                                             

En snabbt återfuktande kroppsolja som lämnar huden mjuk och silkeslen. Moroccanoil Body™ Dry Body Oil Fragrance Originale berikar huden med antioxidantrik arganolja som är rik på essentiella fettsyror och också oliv-och avokadoolja. Den här viktlösa formulan absorberas snabbt för att kapsla in fukt, samtidigt som den lugnar torra områden och förbättrar hudens övergripande struktur och ton. Delikat parfymerad med Moroccanoils signaturdoft, Fragrance Originale. Parabenfri.

För en strålande hud som både känns friskt och utrstrålar det, använd Moroccanoil Body™ Shimmering Body Oil. Produkten berikar huden omedelbart med djupt närande blanding av antioxidantrik arganolja och sesamolja. Dess proprietära formula absorberas snabbt för att återuppväcka och återfukta en matt och livlös hud, medan mjuka pärlemorskimrande mineraler glimmar för en strålande look och känsla. Delikat parfymerad med Moroccanoils signaturdoft. Parabenfri.

Moroccanoil Body™ Intense Hydrating Treatment är berikad med en rik och söt arom av honung och lavendel som ger huden en fantastiskt lugnande och mjukgörande upplevelse. Berikad med antioxidantrik arganolja och växter förvandlar denna lyxiga hudbehandling även den torraste huden till extremt smidig och jämn hud. Produkten kan också värmas upp och avnjutas som en lugnande massageolja för näring eller varför inte blanda några droppar i badkaret för en rik och djupt återfutkande effekt. Delikat parfymerad med honung och lavendel doft. Parabenfri.