Deprecated: Optional parameter $by declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol38/d2/nzy962qthofbzw9/bodycare.nu/public_html/includes/classes/Page.php on line 26
CLINICCARE - BodyCare

CLINICCARE

Kom gärna in till mig . Jag har oftast samtliga produkter hemma.

Om du inte kan komma in kan jag skicka  alla produkter . Vänligen beställ produkt inklusive pris. Namn och adress på sms 0704562037. Jag  bekräftar och skickar därefter det som önskas. 

CLINICCARES produkter har vunnit flera av de finaste priserna för bästa produkter och för bästa hudvårdsserien. De är mycket dryga och doftar underbart.

  

Hemligheten bakom CLINICCARE är blandningen av revolutionära ingredienser:

  • Låg molekyl Hyaluronsyra (LMH)
  • Silkes-peptider -18 aminosyror
  • Epidermala tillväxtfaktorer - EGF
  • Nano-inkapsling – en teknik som förbättrar penetrationen av de aktiva ingredienserna i huden

Cliniccare

 

CLINICCARE är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt - upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti - aging formler.

Problemet med absorberande konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter , medan intercellulära utrymmet är bara omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekylerna att penetrera till djupare nivåer av huden. Hittills har det endast varit möjligt med direkt injektion av hyaluronsyra. Däremot har japanska forskare lyckats utveckla lågmolekylära hyaluronsyra med molekyler bara 5 nanometer bred även med höga joniserings nivåer, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan behov för injektion.

Varför skall du välja CLINICCARE?

Våra hudvårdsprodukter är avsedda för professionellt bruk och finns endast i medicinska kliniker , skönhetssalonger och spaanläggningar.

ClinicCares produkter

Cliniccare

En kvalitativ hudvårds rutin börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin.

Premium Dermo Corrective Cream

599 kr. 

Denna multifunktionella kräm med ett självjusterande pigment, förbättrar hudens ton, Korrigerar ojämna toner i huden och skyddar huden. Detta är en ny generation allt-i-ett produkter från Cliniccare.
Cliniccare Premium Dermo Corrective Cream fungerar som en primer, mjuk foundation, Dagkräm och SPF 50 solskydd, Dermo Corrective återfuktar huden med lågmolekylär hyaluronsyra för att reducera synliga tecken på tidigt åldrande. Premium Dermo Corrective Cream ger snabb lättnad och stimulans till en irriterad hud efter olika flera estetiska behandlingar, och ger bäst tänkbara skydd till huden efter kemiska peeling, fillersbehandlingar, IPL- och laserterapi, Mesoterapi, mikroneedling samt plastikkirurgi. Premium Dermo Corrective Cream är lämplig för alla hudtyper och hudtoner.

Användarinstruktioner
Applicera små mängder på behandlingsområdet med lätta cirkulära rörelser. Vänta ca 5 minuter på självjusteringen av pigment för att ge en naturlig lyster.

FÖRDELAR

• Minskar svullnader, rodnad, brännande känslor, smärta, klåda och irritation i huden
• Påskyndar sårläkning, absorption av blåmärken och hematom
• Ljusar upp och jämnar ut hudtonen och minimera synliga pigment och åldersfläckar, rodnader och missfärgningar
• Förbättrad återfuktning
• Tightande, lyftande effekt, bidrar till att minska & förhindra synliga tecken på för tidig åldrande
• SPF 50 solskydd
• Självjusterande pigment ger en naturlig lyster
• Lämplig för alla hudtyper. Perfekt även för den mest känsliga huden.

 

 

 

Silky Foam Cleansing 100ml

SilkyPris 309:-

Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud.
Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester.
Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad.


EGF ansikts Toner 100ml

Pris 309:-

EGF Extra Anti-Inflammation Toner 100ml

En Toner för behandling av känslug hud (akne). Denna toner ger tillräckligt med näring och fukt till skadad och känslig hud. Grönt te behandlar överskott av talg och inflammationer.

Denna toner är lämplig för att förebygga och lindra hudproblem, och den kommer att ge dig en klar och skinande hud.

EGF Extra Anti-Pigment Toner 100ml

Anti-Pigment Toner för en klar och vacker hud. Denna toner kontrollerar verkan av oxidanter och tyrosiner och bleker ljusa bruna fläckar på huden, den kommer att göra huden jämn och ljus.

Den ger huden djup riklig återfuktning och bildar en fuktslöja på huden, och det ger dig en smidig och väl fuktad hud utan irritation.

EGF Extra Anti Aging Toner 100ml

Anti Aging Toner för en vacker och föryngrad hud. Denna toner kontrollerar effekten av fria radikaler, Den kommer det att göra din hud väl återfuktad.

Det ger huden djup riklig fukt och bildar en fuktslöja på huden, och det ger dig en smidig och väl återfuktad hud utan irritation.

EGF Toner är baserad på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger huden den säkraste och mest pålitliga vägen att åstadkomma synbart ungdomligare, friska och mer problemfri hy. Dessa uppfriskande och lätta hudvårdsprodukter markerar sin nödvändighet i alla grundläggande hudvårdrutiner på grund av deras unika förmåga att försegla din ansiktsrengörings rutin med en grundligt rengjord hud och förbereder huden för nästa steg i din hudvård rutin.

CLINICCARE ansikte toner gör detta genom att: Rensa din hud, speciellt porerna från orenheter som din ansiktsrengöring kan ha missat. På så sätt eliminerar detta att det samlats smuts i porerna, vilket tydligt minskar deras storlek, hindrar dem från att utvidgas, och gör dem till en bättre kanal för penetration av de aktiva ingredienserna i dina efterföljande hudvårdsprodukter; och lugna irriterad hud och hjälper till att återställa hudens fuktbalans.

Vilket är en fördel som då också skyddar huden från oönskade brister som orsakats av irritation, torr hud, uttorkning och överdrivet fet, såsom finnar och acne, tidig uppkomst av rynkor, slapp hud ,matt - och äldre hy, och grov hud textur.

CLINICCARE hemvårds toner innehåller en hög koncentration av lågmolekylär hyaluronsyra (2,0%-3,0%).


EGF

EGF Extra Anti-Inflammation Essence 50ml 

Pris 549:-

Högberikad essence för att lugna känslig hud (akne). Denna essence innehåller grönt te, som har förmågan att desinficera och bryta inflammationer i huden. Den kommer det att bidra till att förebygga acne och andra hudproblem. Bio Hyaluronsyra (små molekylär) och naturliga växtextrakt gör huden mer smidig och väl fuktad

EGF Extra Anti-pigment Essence 50ml

En anti-pigment Essence för en bländande klar hud. Har en bra effekt på cellaktivering, antioxidant, och tyrosin, Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp, som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Denna berikade och mycket fuktgivande essence kommer att ge dig en långvarig väl hydrerad hud.

EGF Extra Anti Age Essence 50ml

Denna essence lugnar återfuktar och föryngrar den mest känsliga hud. Bio Hyaluronsyra (Lågmolekylär) ger huden djup fukt, och den återställer skadade hudvävnader. Det finns speciella ingredienser i denna essence, vilka ökar en anti-bakteriell, anti-virus effekt mot olika inflammationer, lugnar bekvämt även de mest känslig hud som skadats av stress eller yttre stimuli. Denna essence stärker immunförsvaret och återställer den skadade hudens vävnader och ger en mjuk och skinande hud.

CLINICCARE Essence/serum är extremt intensiva och lättflytande för att ge en djup koncentration av fukt och näring till huden. Eftersom koncentrationen av aktiva ingredienser i ett CLINICCARE Essence/Serum är mycket mer koncentrerade än i en vanlig kräm eller fuktkräm ger vår Essence/serum möjlighet att behandla åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer många lager under hudens yta.

Genom att lägga till en CLINICCARE Essence/Serum till din dagliga hudvårdsrutin (efter toner, innan serum / kräm eller mjukgörare), kan du mer exakt och kraftfullt behandla underliggande skador. CLINICCARE har tre olika hemvård Essence/serum tillgängliga som behandlar nästan varje hudvårds symptom.

Alla CLINICCARE hemvårds essence/serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (1,0% -2,0%).


serum

EGF Extra Anti-Inflammation Serum 50ml       

Pris 549:-

Högberikat serum för känslig hud (akne). Detta serum innehåller extrakt av grönt te, som har förmågan att desinficera och lugna inflammationer, och ger en utmärkt antioxidant effekt. Bio Hyaluronsyra (låg molekylär) tillsammans med naturliga växtextrakt ger huden välbehövlig fukt.

EGF Extra Anti-Pigment Serum 50ml

Ett anti-pigment serum för en ljus hud. Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt som löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Detta serum återställer trött och slapp hud som skadats av för mycket sol och stress.

EGF Extra Anti-Aging Serum 50ml

Ett anti-aging serum för en föryngrad hud. Detta serum lugnar, återfuktar och ger stöd till hudens immunförsvar. Bio Hyaluronsyra (låg molekylär) ger huden djup fukt. Detta serum återställer skadade hudvävnader och ger en skinande hud. EGF Extra Hudföryngring Serum ger en kraftfull skyddande fukt slöja på torr och stram hud, Den innehåller speciella ingredienser som ökar anti-bakteriell, anti-virus effekt mot inflammationer, lugnar känslig hud som skadats av stress eller externa faktorer.

CLINICCARE Serum / Krämer misslyckas aldrig att ta ut hudens naturligt ungdomliga glöd, mjukhet och smidighet, Den har en högt fuktgivande och näringsrik formel, berikad med aktiva ingredienser som utför avancerade hudvårdsfunktioner, vilket får huden till en intensiv och effektiv föryngring. Oavsett om ditt mål är att skydda huden från torrhet, slapphet, och slitage; håll huden fylld med näring och strålande mitt i en hektisk och stressig livsstil; lindrar hudproblem (acne), bli av pigment eller ojämn hudton; eller minimera och fördröja uppkomsten av rynkor, känslig och slapp hud eller andra tecken på åldrande, CLINICCARE ger dig ett heltäckande skydd och vi erbjuder dig inte bara vårt val av ansikte serum/krämer utan också ett av tusentals användare för produktens säkerhet och förmåga att leverera utlovade resultat.

Alla CLINICCARE hemvårds serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (0,5% -1,0%).


eye cream

Silky Eye Renewal Cream 30ml Minimerar puffighet och kråksparkar      

Pris 549:-

Denna kraftfulla ögonkräm vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och kråksparkar. Lågmolekylär Bio Hyaluronsyra optimerar hydrering och tillsammans med vår exklusiva formel hjälper ögonkrämen till att minimera känsligheten, bidra till att öka elasticiteten släta ut hudens konsistens och skydda det känsliga området runt ögonen mot miljöskador.

Huvudingredienser: Hyaluronsyra 5% (låg molekylär) Intensiv långvarig återfuktning Skvalan 5% (Boost cellförnyelsen och syresättning) Adenosin (Mycket effektivt mot periorbitala rynkor (kråksparkar) Dipalmitoyl Hydroxiprolin (Långtidsverkande uppstramande effekt. Har visat sig förbättra uppkomsten av rynkor genom att stimulera syntesen av kollagen fibrer)

Huden runt ögonen är mycket känslig, tunn och känslig för skador. Det är också bland de första platserna vi ser förändringar i vårt utseende på grund av sin tunnhet. En ögonkräm kan hjälpa till att korrigera vissa problem du kan ha nu eller förhindra framtida problem. Exempelvis fina linjer och rynkor kan reduceras med CLINICCARE ögonkräm.

CLINICCARE hemvård ögonkräm innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (5,0%).


Sun

Du har antagligen för vana att packa solkräm för en dag på stranden eller poolen. Men solen är uppe 365 dagar om året, och du behöver skydd stor del av den tiden för att minska din livstids totala sol-exponering. Dagligt exponering räknas, du behöver inte vara aktivt solare för att få en skadlig dos av solen.

Sun Block Silky Cream (SPF30) 50ml

Sun blockPris 499:-

Sun Block Silky Cream (SPF 30) ger ett effektivt skydd hela dagen mot skadliga UVA-och UVB-strålar tack vare sin 13 timmars formula. Personer med känslig hud kan använda den på ett säkert sätt, vagetabiliska extrakt ger huden näring och tillräckligt 

 

 

 

150 kr. (räcker till minst 3 behandlingar)
Levererar direkt en lugnande anti-age effekt till huden.
Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjliga att få
långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekt.
Denna lugnande och fuktgivande ansiktsmask ger huden en uppfriskande konsistens .
Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter.

Huvudsakliga aktiva ingredienser :
Hyaluronsyra ( Låg molekylär ) ( djupt återfuktande effekt )
Human Oligopeptide – 1 ( EGF ) ( vävnadsregenerering )
Adenosin ( Effektiv för periorbitala rynkor (kråksparkar) och glabella linjer i pannan. Argireline / Hexapeptide – 8 ( Lyftande , åtstrmande och anti-rynk effekt ( Botox® liknande effekt )
DMAE ( Stark anti-rynk effekt )
Human Oligopeptide – 1 / EGF ( vävnadsregenerering )
Synthetic Snake Neuro peptid ( Synthetiskt ormgift, som härmar Botox® via muskulär avslappning )

 

 Mask för acne och pormaskar 99 kr/st

ktiverat kol som hjälper till att rena huden från bakterier, miljögifter, smuts och annat skräp som kan täppa till porer och få huden att se matt och trött ut ut, allt så att porerna blir tydligare och mindre och ger huden glow och ett mer sunt uttryck. aktiverat kol verkar som en magnet för att absorbera smuts och talg ut ur porerna och sedan fånga dem i masken. Masken eliminerar och reducerar också överflödig talg och bidrar till att kontrollerar talg produktion i huden, Masken passar alla hudtyper, men den är särskilt effektiv på hud som är benägen för pormaskar och akne.

 


 

 

 

 

 

Silky Hair Shampoo / Silky Hair Rins 250ml

SilkyPris 378:-

Silky hair Schampo är en unik kombination av aktiva ingredienser som är särskilt utformade för att upprätthålla vitallitet i hårbotten och agera på follikelstimulerande dysfunktioner i syfte att uppnå goda resultat mot håravfall. Med en kombination av antioxidant och anti-inflammatoriska effekter. Detta schampo kombinerar en stimulerande hårväxt effekt med kraftfulla fuktgivande egenskaper.

Hur du tvättar håret och de produkter du använder kan räcka långt med att bibehålla jämnt, glänsande hår. Följ dessa enkla tips från hudläkare för att bevara ditt friska hår. Tvätta fett hår oftare. Hur ofta du tvättar håret bör baseras på hur mycket olja hårbotten producerar. När man blir äldre producerar din hårbotten mindre olja, så du kanske inte behöver schampo så ofta. Men om du ser flingor i håret kanske du inte din schamponering är nog. Detta kan leda till mjäll och andra åkommor i hårbotten. Koncentrera schampo i hårbotten när du tvättar håret, koncentrera dig på rengöring främst i hårbotten, i stället för att tvätta hela längden på håret. Att bara tvätta håret kan skapa flyktigt hår som är matt och tråkigt. Använd balsam efter varje schamponering. Balsam kan avsevärt förbättra utseendet på skadat eller patinerat hår genom att öka glans, minska statisk elektricitet och förbättra styrka plus att det ger visst skydd mot skadliga UV-strålar.


 

Rutin

Cliniccare EGF produkter är en produkt som innehåller stora mängder aktiva ämnen för att den behandlingen som du genomgått hos din hudterapeut skall bibehållas samt att det är viktigt att du fortsätter med en bra rutin för din hud för framtiden, för att bibehålla resultatet av dina behandlingar samt att ge din hudterapeut ökade förutsättningar till att verkligen lyckas med sina behandlingar.

Det som är basen i Cliniccare hemprodukter är:

ClinicareLågmolekylär Hyaluronsyra Hyaluronsyra kan delas upp i hög-och lågmolekylära molekyler. Låg molekylvikt, är att föredra för användning i hudvårdsprodukter, eftersom det kan tränga igenom huden, har också förmågan att hålla och binda samma mängder med fukt i huden till skillnad mot hylauronsyra med högre molekylvikt. Hyaluronsyra har också visat sig öka viktiga och nödvändiga enzymer i huden, och för att öka hudens hälsa i allmänhet.

Tillväxtfaktorer En tillväxtfaktor är en naturligt förekommande substans som kan stimulera celltillväxt, proliferation och celldifferentiering. Vanligtvis är det ett protein. Tillväxtfaktorer är viktiga för att reglera en mängd olika cellulära processer.

Silkespeptider består av 18 silke aminosyror. Den har en låg molekylvikt så att den är helt vattenlöslig och har utmärkt förmåga att tränga in i huden.I formeln skall silkes peptiden absorberas in i huden för att ge fuktbalans och främja smidighet, lyster och elasticitet. Det ger också en silkeslen, mjuk känsla till huden. Silkes protein justerar fukten i huden för maximal nytta. Det håller fukten för att göra huden mer elastisk. Den kan också effektivt kontrollera tillväxten av melanin i huden.