Behandlingar

BodyCares behandlingar

Fettreducering/kavitationsbehandling.
Fettcellen öppnas med ultraljud. Behandlingen är mycket lämpligt då man önskar "punktförbränna" vissa fettdepåer på kroppen. Här ingår även Cellulitbehandling. Här används även en utrustning (Refit) för att hjälpa kroppen att tömma fettcellerna och strama upp huden.

IPL- ”Intense Pulsed Light” - en kort intensiv ljuspuls med olika våglängd beroende på vad som ska behandlas. Hårborttagning, Hudföryngring (pigmentffläckar,ytliga blodkärl) är exempel på behandlingar.

Frys behandling med Cryo Pen för att avlägsna fläckar, vårtor mm utan att lämna ärr.

Tandblekning - Jag använder plasmaljus och behandlingen tar ca. 45-60 minuter.
Det räcker normalt med en gång. Använder BRILLIANT SMILEs Nanoseal Total + som skydd efter behandlingen. 

Microneedling -En mycket effektiv behandling med kroppens egen läkningsprocess för hudföryngring, ärr (bristningar, kirurgi, acne)

Ansiktsbehandlingar , kemisk peeling mm 

Body Detoxfotbad - att hjälpa kroppen med att rensa ut gifter och slaggprodukter som har samlats i dina organ.

Är priset viktigare än resultatet? NEJ

Många konsumenter väljer kliniker med låga priser eftersom de inte vet vilka system som ger bra resultat.
H.O.DS DET BÄSTA FRÅN FORSKNING OCH VETENSKAP

-House of derma science , h.o.ds, som med Prof. MIMMO GRECO och Elmac elettronica står för ett unikt internationellt sammarbete där de är ledande inom forskning och produktion av medicinskteknisk och kosmetiska produkter. Denna Team Group har bildats dels för att möta den ökade efterfrågan på förbättring på säkra certifikerade kvalitets produkter inom skönhetsbranchen .

Hods produkter är ett resultat efter många års forskning och studier under ledning av en av världens främsta forskare inom laser och medicinskteknisk utrustning Professor Mimmo Greco, där man översätt deras studier till hög teknologiska eletkroniska komponenter och maskiner som tillverkas, monteras och kontrolleras av Elmac elettronica.