Deprecated: Optional parameter $by declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol38/d2/nzy962qthofbzw9/bodycare.nu/public_html/includes/classes/Page.php on line 26
Om oss - BodyCare

Om oss

Mitt namn är Marina Malm och jag driver/äger BodyCare i Trollhättan sedan 2010.
Jag är hudterapeut, laser- och kavitationsterapeut  med många års erfarenhet samt utbildningar inom vård/kost/hälsa, och jag vidarutbildar mig kontinuerligt. 

För mina kunders trygghet använder jag medicinsk utrustning med alla certifikat för utbildningar/behandlingar. (Socialstyrelsen i Sverige har vänt sig till samma leverantör - Elmac elektronica för att få hjälp med att sätta regler för olika behandlingar och främst kavitation (fettreducering).

Miljö & hälsoskyddsnämnden har godkänt  BodyCares behandlingar/lokaler och utför kontinuerliga kontroller. Godkänd för att arbeta med stickande och skärande föremål. Identitetsnr. hos Miljöförvaltningen: 2015-1976-3

Mina hudvårdsserier från Thalion får endast säljas av mig som hudvårdsterapeut. Dr Kadirs hudvårdsserier som är växtbaserade och 100% naturliga och bidrar till en hållbar användning av hotade växter.

Mitt mål är att alltid försöka göra mina kunder nöjda och känna sig speciella efter att ha besökt BodyCare. Att ge kunderna marknadens mest avancerade och dokumenterade utrustning till rimliga priser.

Fillers och Botox utförs här på BodyCare av läkare som har specialistutbildning och har egen tidsbokning på https://drkliniken.se/  Ni kan gå in på deras hemsida för mer info  https://drkliniken.se/

 

H.O.DS -- Det bästa från forskning och vetenskap

(House of derma science , h.o.ds, som med Professor Mimmo Greco och företaget Elmac elettronica står för ett unikt internationellt samarbete där de är ledande inom forskning och produktion av medicinteknisk och kosmetiska produkter. De har bildats dels för att möta den ökade efterfrågan på förbättring på säkra certifierade kvalitetsprodukter inom skönhetsbranchen).

Jag arbetar även som instruktör på kvällstid med gruppträning på STC .

Titta gärna in mellan kl.13-14 vardagar (ej tisdagar) för en konsultation, köp av produkter eller en pratstund. För behandlingar har jag tidsbokning (bokadirekt) och kvällstider finns att boka på måndagar och onsdagar vid behov. /Välkommen

 

 

Lite kort om BodyCares behandlingar 

Fettreducering/kavitationsbehandling.
Fettcellen öppnas med ultraljud. Behandlingen är mycket lämpligt då man önskar "punktförbränna" vissa fettdepåer på kroppen. Här ingår även Cellulitbehandling.

IPL- ”Intense Pulsed Light” - en kort intensiv ljuspuls med olika våglängd beroende på vad som ska behandlas. Hårborttagning, Hudföryngring (pigmentffläckar,ytliga blodkärl) är exempel på behandlingar.

3D Tatuering av bryn

Tandblekning - Jag använder plasmaljus och behandlingen tar ca. 60 minuter.
Det räcker normalt med en gång. Brilliant Smile.

Microneedling En mycket effektiv behandling med kroppens egen läkningsprocess för hudföryngring, ärr (bristningar, kirurgi, acne)

CryoPen frys behandling Snabbt och effektivt för att ta bort hudflikar mm

Ansiktsbehandlingar , kemisk peeling , Mesoduo, Carboxy terapi mm 

 

Är priset viktigare än resultatet? NEJ

Många konsumenter väljer kliniker med låga priser eftersom de inte vet vilka system som ger bra resultat. 
H.O.DS DET BÄSTA FRÅN FORSKNING OCH VETENSKAP

-House of derma science , h.o.ds, som med Prof. MIMMO GRECO och Elmac elettronica står för ett unikt internationellt sammarbete där de är ledande inom forskning och produktion av medicinskteknisk och kosmetiska produkter. Denna Team Group har bildats dels för att möta den ökade efterfrågan på förbättring på säkra certifikerade kvalitets produkter inom skönhetsbranchen .

Hods produkter är ett resultat efter många års forskning och studier under ledning av en av världens främsta forskare inom laser och medicinskteknisk utrustning Professor Mimmo Greco, där man översätt deras studier till hög teknologiska eletkroniska komponenter och maskiner som tillverkas, monteras och kontrolleras av Elmac elettronica.

CertCert

 

 

 

Jag erbjuder alltid gratis konsultation så kontakta mig för ett samtal.

Välkommen !
Marina Malm
BodyCare