Deprecated: Optional parameter $by declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol38/d2/nzy962qthofbzw9/bodycare.nu/public_html/includes/classes/Page.php on line 26
Carboxy Therapy - BodyCare

Carboxy Therapy

 

ACTIVATOR FACE MASK

Carboxyterapi används mycket framgångsrikt i olika behandlingsrutiner för kollagen- och elastinstimulering och med framgång mot för vävnadsstramning och blekning, reduktion av mörka påsar under ögonen.

Vad händer med din hud:
Ljusare, mer elastisk, mjukare hud och betydligt färre rynkor och porer även efter den första icke-invasiva karboxiterapibehandlingen. Det mättar de djupare hudlagren med koldioxid (CO2) som främjar extremt snabba celleregenereringsprocesser.

Under icke-invasiv karboxiterapi kommer koldioxid (CO2) in i de djupare lagren av huden, främjar blodcirkulationen i kapillärerna, förbättrar cellmetabolismen och huden börjar producera mer kollagen som förbättrar fuktbalansen i epidermis. Samtidigt ger svampextraktet i produkterna en extra exfolierande effekt på huden, och C-vitamin stärker blodkärlen och förbättrar hudens regenereringsprocesser.

De första resultaten är synliga omedelbart efter behandlingen: mindre luftporer och rynkor, ljusare hud, färre pigmentfläckar, huden blir mer elastisk och fastare. Icke-invasiv karboxiterapi förbättrar regenerationsprocesserna i de djupare lagren av huden, så alla positiva effekter uppträder på huden inom några veckor. Behandlingen är lämplig både för ansiktet och kroppen.

Behandlingen är för:

intensiv föryngring av huden och stopp av för tidiga åldringsprocesser;
minskade rynkor och deras djup;
förbättrade hudregenereringsprocesser;
minskade pigmentfläckar och svarta cirklar under ögonen;
mjukare hud, mindre porer och betonad ansikts kontur;
minskad hudsvullnad
förebyggande av synliga hudkapillärer.

Bilder tagna hos BodyCare efter 1:a beh. Bilden  efter 4:e behandlingen.

                              

Vad är principen för CLINICCARE-karboxyterapibehandling?
Genom att tillföra koldioxid till huden utvecklas en sur miljö som signalerar våra organismer att säkra syre till vävnaden i det behandlade området och samtidigt ackumulera naturliga tillväxtfaktorer (vaskulära endotelväxtfaktorer).

Under flera dagar efter behandlingen sker en ökad mängd naturlig distribution av syre på behandlingsområdet, en helt ny mikrocirkulation skapas, lymfoid dränering ökar och på detta sätt uppnås hudförnyelse på ett naturligt sätt.

Hur ser en CLINICCARE- Carboxyterapi behandling ut?
Under behandlingen, och med hjälp av en gel- och aktivatormask, tillförs en kontrollerad mängd gas till huden. Under behandlingen kan klienten / patienten känna lätta stickningar och det behandlade området rodnar milt på grund av plötsligt deponerat syre. Redan efter 5 minuter efter att behandlingen har avslutats ersätts koldioxid som appliceras på huden helt med syre. Klienten / patienten kan gå tillbaka till sina vanliga aktiviteter efter behandlingen och ingen återhämtning krävs.

Hur många Carboxyterapi behandlingar krävs?
Beroende på önskat resultat tar det vanligtvis mellan 4 till 8 behandlingar av icke-invasiv Carboxyterapi och behandlingarna kan genomföras med intervall 7 – 14 dagar. Carboxyterapi-behandlingseffekten är kumulativ – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.

När rekommenderas Carboxyterapi?
Behandlingen rekommenderas för kollagen & elastinstimulering och därför passande för vävnadsåtstramning och blekning av hud, reduktion av mörka påsar under ögonen. Under Carboxyterapi behandlingen, tillsammans med förbättringen av cirkulationen, ger ökad mängd med syre en kollagen & elastinstimulering genom aktivering av fibroblaster, tightening effekt och synligt reducerad reduktion av mörka påsar under ögonen.
Carboxytherapy kan också kombineras med kemiska peels, mikronedling och andra apparater eller laser.