Deprecated: Optional parameter $by declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in /www/webvol38/d2/nzy962qthofbzw9/bodycare.nu/public_html/includes/classes/Page.php on line 26
MCA35 & PRX-T33 - BodyCare

MCA35 & PRX-T33

HALVA PRISET då du gör en syrabeh.  tillsammans med en microneedling. 

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar?

Då har vi lösningen för dig!

MCA35 Från samma leverantör som tagit patent på PRX-T33

En mycket effektiv peeling. Starkare syra än PRX T33 samt ytterligare en syra tillförd.

(Aktiva ingrediensen i PRX-T33 är klorättiksyra på 33% i MCA35 är det 35% av Klorättiksyran + att den också innehåller 10% arbutin.)
Denna peeling jobbar djupt ner i huden och hjälper till att starta en föryngringsprocess samt reparation av skador i huden. MCA35 är en kraftfull biorevitaliserande peelingbehandling som effektivt förbättrar hudens struktur. Huden stramas upp & fina linjer jämnas ut.
Den lågmolykulära peelingen går djupt ner i huden där fibroblaster och kollagenproduktionen stimuleras, vilket leder till ett direkt vävnadslyft.
Då peelingen även innehåller arbutin som är en ingrediens som saktar ner melaninsyntesen så förbättras även hudtonen effektivt och ev pigmentering ljusas upp. efter ca 2 dagar uppkommer en torrhet i huden som övergår till en flagningsprocess. Efter ca 1 vecka är huden återställd.

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX-T33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX-T33 är inte ljuskänslig och kan därför användas året om och passar dessutom för alla hudtyper.

MCA35 och PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:           
Rynkor och linjer
Pigmenteringar/ solfläckar
Torr hud
Förlorad elasticitet
Melasma
Åldrad hud
Ärrbildningar
Bristningar

MCA35 och PRX-T33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a.
Injektionsbehandlingar
Fraktionerad Laser / Microdermabrasion
Mesoterapi
Microneedling
Plasmaljus
Trådning (Threads)
PRP (Vampyrbehandling)
Post-operativt

PRXT33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent

Hur går en behandling med PRX-T33 till?

Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat.

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen.

Vilka områden kan man behandla?
De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och dekolletage. Det är även möjligt att behandla händer och hudbristningar med denna metod.

Pris unde fliken "priser"